Zapraszamy serdecznie wszystkich, związanych profesjonalnie, zawodowo lub hobbystycznie z kunsztem piwowarskim do wzięcia udziału w tegorocznej XX Szkole Technologii Fermentacji.
To wyjątkowe wydarzenie będzie miało miejsce w Hotelu Kocierz w dniach 18.05 – 20.05.2022.
W trzydniowej konferencji naukowej branży piwowarskiej udział wezmą piwowarzy, naukowcy, dostawcy oraz interesariusze sektora piwowarskiego. Zostaną poruszone tematy, a także poprowadzone wystąpienia dotyczące najnowszej wiedzy i doświadczeń z zakresu technologii browarniczej i słodowniczej.
Nasza firma, jako jeden ze sponsorów, podczas spotkania zaprezentuje najciekawsze rozwiązania dla branży, a także wygłosi ciekawy referat poruszający m.in. kwestię optymalizacji dozowania drożdży w procesie fermentacji.
Do zobaczenia.
Zapisy na konferencję dostępne są tutaj: SzTF 2022